Home » contact » jelle van andel

Jelle van Andel, uw acupuncturist en zen shiatsu therapeut

Ik wist als kind nooit wat ik wilde worden als ik groot zou zijn. Misschien astronaut.. Of kanoleraar... Bruce Lee? Mijn brede interesse en nieuwsgierigheid hebben mijn werkervaring zeer divers gemaakt. Wat mij vaak opbrak in diverse werkkringen was het gebrek aan echte interesse in de medemens/klant/collega, diepgang en werkelijk contact. Ik heb er wel veel mensenkennis aan overgehouden. Of het nu in de horeca was, het bankwezen, retail of commerciele sector, meestal was ik na een tijdje wel weer uitgekeken. Na een flinke burn out en een hoop soul searching ben ik op mijn 'bestemming' terecht gekomen.

Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar werkzaam in lichaamswerk, shiatsu en acupunctuur, voor mij het mooiste werk dat er is. Het therapeutschap, en ook het vaderschap, heeft mij gevormd tot wat ik nu ben. Mijn ervaring, persoonlijkheid, sensitiviteit en toewijding stel ik volledig in dienst van mijn clienten. Ik sta voor acupunctuur met aandacht.

Ook deel ik mijn ervaring met shiatsu studenten, als docent aan de Zen Shiatsu Opleiding te Amsterdam. Dit is een van de oudste geaccrediteerde shiatsu opleidingen in Nederland. Hier geef ik les in het tweede en derde jaar van de opleiding, alsmede supervisie van de aankomende therapeuten.

Tenslotte ben ik als bestuurslid actief bij de Nederlandse Toyohari Vereniging; als Academic Dean houd ik me bezig met het organiseren en begeleiden van onze Nederlandse branch meetings, en de internationale contacten met betrekking tot de recente ontwikkelingen in deze Japanse acupunctuurstijl.

 

Ik ben aangesloten bij:

Jelle van Andel

uw gediplomeerd en geregistreerd acupuncturist en shiatsu therapeut