Home » contact » jelle van andel

Jelle van Andel, uw acupuncturist en zen shiatsu therapeut

Jelle van Andel is vanaf 2004 beroepsmatig bezig met gezondheid en lichaamswerk. Eerst als masseur, later als acupuncturist, shiatsu therapeut. Hij is docent oosterse geneeskunde bij de Zen Shiatsu Opleiding en verzorgt gastlessen meridiaanoefeningen bij TCMA.

'Van jongs af aan ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam, beweging en oosterse filosofische benaderingen van het bestaan. Dit is voor mij meer dan zomaar een baan. Mijn pad van persoonlijke ontwikkeling, en mijn bijdrage om de wereld een mooiere plek te maken'.

'Ik heb bij hele goeie docenten mogen studeren. Joyce Vlaarkamp, Stephen Birch, Junko Ida en Haruhiko Masunaga zijn mijn belangrijkste leraren'.

'Onderdeel van mijn werk is voortdurende bijscholing in zowel oosterse als westerse geneeksunde; Ook slijp ik aan mijn techniek en inzicht tijdens o.a. branchmeetings van de Nederlandse Toyohari Vereniging'.

Jelle is als bestuurslid actief bij de Nederlandse Toyohari Vereniging; als Academic Dean houdt hij zich bezig met het organiseren en begeleiden van onze Nederlandse branch meetings.

Jelle is aangesloten bij:

Jelle van Andel

uw gediplomeerd en geregistreerd acupuncturist en shiatsu therapeut